Účast na "FOR BEAUTY"

Když se setkáte s lidmi, kteří mají vášeň pro krásu a péči o sebe, je to vždy inspirující. Jedna taková osoba je i naše Zuzka, frontwoman rodinné firmy  DermaFreya.cz. Každoročně se účastní akce "For Beauty", která představuje důležitý okamžik v kalendáři všech, kteří se věnují této krásné oblasti péče.

Akce "For Beauty" je nejen místem, kde se profesionálové v těchto oborech setkávají, ale také místo, kde se inspirují, učí a objevují nové trendy a inovace. Každý rok přiláká tato událost stovky nadšených lidí, kteří jsou odhodláni udělat své klienty krásnými a sebevědomými.

Pro Zuzku je účast na akci "For Beauty" každý rok samozřejmostí, která jí utvrzuje v tom, že péče o krásu a zlepšení sebe sama jsou nekonečným dobrodružstvím. Setkání s kolegy a odborníky z oboru jí umožňuje rozšiřovat své znalosti a dozvědět se o nejnovějších trendech a technikách v kosmetice a v permanentním make upu, které jsou pro ní prioritou. A co je ještě důležitější, mohla sdílet své vlastní zkušenosti z kosmetického světa krásy a představit přírodní produkty, které nabízí její společnost.

Během akce "For Beauty" se setkává komunita odborníků, kteří mají vášeň pro přirozenou krásu a péči o pleť. Společně se dělí o své příběhy, tipy a triky a inspirují se navzájem.

Zuzka je neochvějnou součástí této inspirující komunity v oborech kosmetika, masáže a permanentní make-up a její vášeň pro krásu a péči o pleť je motor, který jí žene pořád kupředu. Jsme pyšní, že máme takovou šikovnou a nadšenou profesionálku, která je ochotná stále se učit a zdokonalovat se, aby mohla nabízet ty nejlepší služby a produkty svým klientkám.